ISBE webinar: Changing practices to avoid waste

ISBE webinar: Changing practices to avoid waste

Best practices and success stories from Sweden, Brazil and Chile regarding reduce food waste involving business models and logistic models for restaurants, supermarkets, and street markets. In addition, the presentation of the All4Food Platform on Brazilian private policies and solutions, and Connection Sweden panel.

Program:

Dia 10/11:

9h00 – 9h10 Abertura – Embaixada/ ISBE
9h10 – 9h40 Apresentação do Manual Sueco para redução de desperdício de alimentos em escolas, serviços de saúde e de assistência.
9h45 – 10h15 ReSvinn: Sistema de redistribuição eficiente de alimentos na Suécia – soluções logísticas, modelos de negócios, sistemas de T.I, comunicação e adaptações de restaurantes.

10h15 – 10h30 Guia de Soluções Suecas – IVL
10h40 – 11h10 Plataforma All4food: ranking da indústria de alimentos e casos de sucesso em PDA no Brasil
11h10 – 12h10 Painel – proposta do GT Conexão Suécia, Case Chile e um panorama sobre políticas públicas em relação ao desperdício de alimentos.

The event is finished.

Date

Wednesday 10 Nov 2021
Past event

Time

09:00 - 12:00
Swedish-Brazilian Institute for Circular Economy and Sustainable Development

Organizer

Swedish-Brazilian Institute for Circular Economy and Sustainable Development
Phone
+55 41 99994 2292
Email
presidencia@isbebr.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *